favpng_red-wine-drawing-sketch.png

Het Festival

foodtruck 4.jpg

Het eerste festival van 2021

We hebben elkaar al zó lang moeten missen, tijd voor wat gezelligheid! De maatregelen versoepelen en de zon gaat weer harder schijnen.. dat is ons startsein om Boergondisch te genieten. Wij kunnen niet wachten tot de eerste editie! Houd onze pagina's in de gaten voor meer informatie!

Boergondisch is afgeleid van het bijvoeglijk naamwoord bourgondisch. Dit is een woord om aan te geven dat er van het leven wordt genoten. Met Boergondisch geven wij onze eigen draai aan deze term. Voor ons staat Boergondisch namelijk voor samen genieten van het leven en elkaar. Met heerlijke gerechtjes en drankjes kan dat niet misgaan. 

Coronaproof

Samen genieten doen we natuurlijk veilig. Zo hebben wij Boergondisch helemaal coronaproof gemaakt! Elke groep die binnenkomt krijgt een eigen tafel waar je een speciale QR-code kunt vinden. Als je deze code scant kom je direct op de website met het menu van al onze foodtruckers!

Op deze website kun je alle gerechten zien die Boergondisch biedt én kun je direct je bestelling plaatsen. Je krijgt een sms-je wanneer je bestelling klaar is. Dus hoor je de *PING* dan is het tijd om al je lekkernijen op te halen bij de foodtrucks. Hierdoor hoef je nergens in de rij te staan, hoe chill is dat?!

Daarnaast hanteren we ook een maximum aantal personen op het terrein, conform de maatregelen. Natuurlijk is er ook voldoende desinfectie beschikbaar en houden al onze foodtruckers en medewerkers zich aan de nodige maatregelen.

Regen op picknicktafels
foodtruck 4.jpg

Reserveren

Wil je zeker zijn van jouw tafel op Boergondisch? Dan heb je geluk! Wij bieden namelijk 50% van de tafels op het festival aan voor reservering, zo heb jij gegarandeerd een tafel! De andere 50% van de tafels is op inloop, dus je bent ook van harte welkom zonder reservering. Dat hebben we goed geregeld, toch?!

Reserveren komt later beschikbaar!