top of page

ONZE BOERGONDIËRS

Bier & Braai instagram (29).png

Sax on Decks (vrijdag)

Sax on Decks neemt je mee op een muzikale house experience met blues, jazz, disco en door andere stromingen geïnspireerde house muziek. Sax on Decks combineert opzwepende house vibes met herkenbare vocals. Dit samengebracht met, je raadt het misschien al, een saxofonist die de platen begeleidt. 

SAX ON DECKS PRESSPICK 2019_V1.jpg

BAVAKI (vrijdag)

Van lolletje tot groot succes en nu onderdeel van Bier & Braai. BAVAKI maakt van elk evenement een feestje. Met disco, house en techno plaatjes zorgt hij voor hun welbekende 'HOPPA' effect. Van fijne deuntjes tot snoeiharde beukers zorgt BAVAKI voor een goede sfeer, altijd en overal!

bavaki4_edited.jpg

Mike Bailey (vrijdag)

We doen het net even wat anders.. met violist Mike Bailey. Hij betreed als eerste muzikale talent van B&B het podium en doet je versteld staan met de vrolijkste deuntjes. Je kunt er bijna niet stil van blijven zitten. 

fiddle_edited.jpg
Reinier54_edited.jpg

DJ Haas (zaterdag)

DJ Haas, die kunnen we wel een wandelende legende uit Leiden noemen! Hij draait al 17 jaar de gezelligste plaatjes in de populairste clubs en feestjes van Leiden en omstreken. Ook wij hebben het genoegen om te genieten van zijn goede gevoel voor muziek op Bier & Braai op zaterdag 23 april.

30078506_192537508196852_757624259555098624_n_edited.jpg

Patrick Noorlander (zondag)

Patrick Noorlander, oftewel AbstractBlond, verzorgd de vrolijke deuntjes op zondag. Een knallende afsluiten van een gezellig weekend voor goed eten, heerlijk bier, gezellige mensen en natuurlijk fijne plaatjes, al zeggen we het zelf!

bottom of page